FLEN,SPANIEN!

då blir det sista bloggningen tills den 10 augusti då, sitter just nu hos älsklingen och haft haft en grymt mysig kväll. Vi har inte gjort så mycket typ suttit ovh kollat på tv med hans familj tycket det var mysigt enda haha. Nu så förljde Andre Med Anton en bit hem sen blir det inte så myvket mera gjort idag tror jag, Andre ska packa för imorogn åker vi ju ska bli så mysigt. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva tycker min syster har blivit lite dålig på att uppdatera eller?
Puss och godnatt på er hörs den 10 aug! /s

:D!

hellue , eller god dag kanske man får säga. Idag somnade jag i soffan och där sov jag hela natten hann duscha och fixa naglarna sen pang bom så sov jag. Just nu sitter jag i soffan och är jätte hungrig, väntar på att pappa och Jessica ska komma hem med något ät bart. Dom sa att dom skulle komma vid elva och nu är klockan halv tolv.. det går snart inte längre.
Idag så ska jag inte göra så mycket vid typ halv två-två kommer min älskling hit har saknat honom även fast vi typ varit ifrån varann i typ 3 dagar. Men ska bli skit mysigt att få vara med han så mycket nu. Först imorgon åker jag med hans familj till hans land i Flen sen den 4 så åker vi till Spaninen och är där en vecka ska bli så mysigt assså, ska bli skönt att komma bort ett tag.
Nej nu måste jag börja packa lite kanske hahah pus spå er <3

hahah!

hej igen :) vill ni veta en hemlis? jag har inte kommit till duschen än:P har likosm gått flera timmar och har inte kommit upp ur soffan..
Som ni såg i bilderna från handen hade jag mittbena för första gången, tycker ni jag passade i det ?
/sandra

?

nu blir det dusch och sen fixa naglarna för lilla mig:D!
Varför tog du leendet med dig?

Fika&umgänge!

heej , igår vart en jätte rolig dag må jag säga, det hände ett och annat. Först mötte jag Lina i handen och vi fikade och kollade runt lite sen åkte vi vidare till vh och jag färgade slingor i hennes hår, dom blev super bra. Sen gick vi ut och typ mötte Emma och Marcus och satt och snacka sen tog vi en tripp till tungelsta och mötte Anton. I tungelsta hände inte mycket så vi åkte typ hem, Fodas hämtade oss jätte söt. Sen hämtade vi upp jennnifer och drog vidare till donken haha mysiiigt! Hände inte mer den natten utom att jag och Lina satt uppe och kollade på Prison break till 5 i morse.
Idag har jag inte gjort mycket alls har skit tråkgit...
lite bilder från igår allafall:
Du är verkligen allt för mig min ängel <3
Du får leendet att sitta på mina läppar
/ s

HNADEN!

Hej hej , nu har jag ätit lunch som blev våfflor med sylt och grädde var helt okej en mår illa nu , inte bra. Om ugefär 40 min går bussen som jag ska ta till handen och möta Lina vet inte riktigt vad vi ska göra där men vi hittar nog på något hoppas jag. Puss så länge !
P.S bara en vecka kvar till spanien :D

MYS!

Hej! igår var en bra dag! , började med att jag och älsklingen stog på baksidan och jag ägde han i strandspel, jag var mycket bättre han stog bara och klagade på mig. Sen bakade vi badkläder och åkte till årsta där det blåste som bara den men blev endå två dopp, senare kom Jack och Krille då dom bada sen började jag frysa så vi gick till bussen. Jag ,Lina och Andre åkte hem till mig i Savrtbäcken och tog det lugnt bakade egen pizza som vart super god, MUMS! sen drog vi vidare ner till Ramansjön och badade eller jag doppade mig och dom badade.. Sen påvägen hem gick Lina till bussen och jag och Andre hem till mig och jag somnade sedan i soffan till tv:n.. sen efter ett tag gick vi och la oss, så skööönt. Idag har vi inte gjort mycket ätit frukost och duschat,nu sitter jag här själv och ska snart vika tvätten. För älsklingen skulle hem till en kompis...
Bilder från landet:
haha orkar inet lägga in flera /puss /ssssssssssssssssss

the end

nu är de slut, over, done ! jag vet inte om jag ska va glad eller ledsen ? visst är jag glad, men ändå är jag leden för att jag har förlorat världens finaste person som pojkvän, men han kommer alltid va den där speciella lilla saken i mitt liv, för han är waaaaaaaaaaaaay to speciell för att släppa ! jag vet att vi kommer klara av de här, och klara av att vara bästa vänner, för de gick förut, och de kommer gå nu, bara att vi har lite mer bagage den här gången, men allt kommer lösa sig. Och du vet Fredrik att jag kommer alltid att finnas för dig i alla lägen, ! Jag älskar dig ! Tack för allt gubben <3

/ jen


landet!

heej, har varit på landet med Andre hela helgen så har inte haft någon tillgång till dator tyvärr. Det har varit jätte mysigt dagarna bestod av att ta det lugnt titta tv mm och kvällarna blev det att åka till sjökrogen vilket var jätte mysigt. På fredagen var det kareoke och på lördagen var det live band, måste nog säga att live bandet var bäst fast det var mer en trubadur men han var bra. Sen har vi inte gjort så mycket mer eftersom det var så dåligt väder, men badade bastu och utebad och det var ju också väldigt mysigt.
Idag har vi inte gjort någonting tråååkigt jag var hemma en snabbis och sen åkte vi och solade i västerhaninge men sen har vi inte gjort någonting.. och jag är rastlös och har jättte boooring men men skriver mera i morgon .. och sen ska ni få bilder från helgen pussssss  /s

way too

de är för komplicerat, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte låter de i mitt huvud just nu ! ska man lyssna på hjärtat eller huvudet, fast just nu säger både mitt hjärta och mitt huvud samma sak ?! då kanske de är dax att lyssna på de nu ?! hjälp mig snälla

/ jen


SUSSI

har varit med emma idag riktigt lyckad kväll älskar dig gumman :D
måste bara säga SUSSI!!!!!!
/s

ÄLSKAR DIG!

Jag längtar nu så mycket till spanien inte länge kvar nu ska bli så mysigt åker den 4 :) och imorgon komemr älsklingen hem kaninte bli bättre ,
Älskar dig verkligen Andre det är du som får mig fortsätta
utan dig hade det inte funnits något kvar av mig
hoppas verkligen du aldrig lämnar mig
Jag är din föralltid min prins
Jag älskar dig <3
åh va söta vi är hahaha
/s

?

Vet inte vad jag ska skriva ,
VILL MEN VÅGAR INTE...

/S

ULLARED!

Sen köpte jag den till syster:
Och dom till Älsklingen:
/Sandra

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST?!

Jaa nu är jag hemma igen vet att ni har saknat mig jätte mycket säkert? men jag har haft jätte mysigt allafall. bilresan till Dannmark var väldigt lång men gick bra endå med mycket sovande. När vi kom fram så fick vi stuga nummer 2 och stugorna var hur söta som helt och sen fanns det pool,stutsmattor och massa saker för barn att leka med(mindre barn).
Dagarna var jätte mysiga där och sen var vi även på legoland två dagar det var också jätte mysigt inte så roligt för fanns ju bara saker för småbarn men mysigt som bara den. TUR ATT JAG ÅKTE MED!
Sen vart det hemgång från Danmark en dag tidigare och då blev det att ta in på hotell i Ullared klockan ett på natten sova och sen upp tidigt. Vi var väl vid Ullared vid halv nio och har shoppat järnet , var skit kul, sen var det bil resa hem och nu är jag hemma. Ska bli så skönt att sova i sin egen säng i natt , det enda som saknas är bara min älskling som är i Båsta, men torsdag morgon blir det att åka hem till honom och väcka honom.
Nu blir det bilder:
Färjan till gbg:
Viktor
Pappa,Jessica
Jag,Jessica, haha
Stugan/campingen:
stugan
Jessica,Pappa .. promenad
Jag,Jessica
Frukooost
Stranden/Vejle:
pappa
Jessica,Viktor,pappa
Fin utsikt
Båten till gbg (hem):
Jag
Pappa gillar öl
Viktor gillar glass
/Sandra

hmm

kvälle igår vart kaos, absolut inte som jag tänkt mig, men orkar inte prata om de. i varjefall somnade halv 5 i morse.. vaknade vi halv 12. sitter och väntar på älsklingen nu, vi ska till ÖB och handla lite småsaker sen ska vi till Farsta och kolla lite..
syster är ju påväg till Danmar, och snart är jag påväg till Öland, :) åker med min älskling ( fredrik ), Emelie och Kimmy, ska bli jätte mysigt, kommer ta många bilder !!

/ jen

FÄRJAN!

heeej:)
nu sitter vi på färjan påväg till Dannmark , som tur hade odm internet på båten så nu har jag något att göra i två timmar. När vi kommer över till Dannmark har vi endast 2timmars bilresa kvar jätte skönt, ikväll blir det sedan ut och springa med pappa ska bli skönt att börja träna igen.
fin jag är inte alls trött:O?

DANNMARK!

Hejsan, nu ligger jag äntligen i sängen efter mycket packande och städande. Ja som sagt har jag städat och packat idag sen träffade jag Pierre&Johan en stund jätte mys har saknat Pierre! Men men humöret är väl sådär lite besviken på en viss person men men inget jag kan göra åt.. Kommer ju nu tyvärr inte bli bloggande på ett tag eftersom klockan fem imorgonbitti åker jag till Dannmark. Vet att ni kommer sakna mig men det är typ bara 6 dagar såå ni klarar er. nu måste jag verkligen sova så jag orkar upp imorgon puss och kram sov gott:) <3333 /sss

s

Visste att det skulle bli såhär :'(

?:O!

nu börjar mitt rum se ut som ett rum igen fast det är mycket jobbigt kvar usch!
Bjuder på en bild med mina otroligt fina glasögon^^
men tuggumit måste jag erkänna är grymt gott:D
haha, jag är muppig:(!

13 månader !

Förlåt, Jag vet att vi bråkar ibland även fast vi verkligen inte vill men man måste bråka i ett förhållande också. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag vet att jag inte alltid är den perfekta flickvännen men jag försöker verkligen. du är allt jag önskat och jag är så glad att du stannat hos mig så länge, det är du som är ljuset på dagen som får mig le och skratta och du får mig trygg om nätterna. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga men dom här 13 månaderna vi hållt ihop har varit dom underbaraste i mitt liv och hoppas det fortsätter såhär för jag kan inte tänka mig ett liv utan dig <3
Älskar dig ANDRE SCHIBORT <3



/s

STÄDNING!

Godmorgon! jag verkligen hatar att jag inte kan sova länge på mogonen för idag var en sån dag jag bara ville hoppa över och sova bort hela dagen, men icke. Så nu sitter jag här i soffan klockan nio och gör inte mycket, kollar Jims värld och äter macka. Idag har jag inte bestämt mycket eftersom jag fortfarande är hundvakt så blir man lite bunden eftersom hon inte är så lydig. Men har allafall att jag ska grundstäda hela huset, det behövs verkligen, sen ska jag packa eftersom imorgon blir det att åka till Dannmark klockan halv sex^^ . Nej nu ska jag ta en till macka och börja med städningen , pussisar sandra
Jag har en leopard på mitt linne :D

:(

Tårarna faller ner för min kind för dig än en gång , men det värsta är att dom inte borde göra det...

?

Varför blir jag såhär? orkar verkligeninte må såhär varför gör det ont att veta när jag vet att att det är över? det kommer aldrig bli så igen fan! och det är mitt fel...
/s

Tidsfördriv!

FAVORIT...

Färg: rosa, svart

Plats: hemma
Spel: klädpoker?
Drog: ...
Film: Gustaf:D
Djur: Råttor
Affär: Cubus
Serie: cops
Café: paus
Skor: Flippflopp

BRUKAR DU...

Titta på dig själv i spegeln: Endast när jag sminkar mig eller fixar håret

Gnälla: Nope
Skrika: Nej
Sova: Dum fråga, JA
Ha ångest: Ofta
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: När jag inte sover med älsklingen
Ta droger: Nej
Klä dig i svart: Nja
Gå till kyrkan: Nej
Ljuga: Inte ofta
Hata folk: Nja, bara om det är äckliga fjortisar!
Lita på folk: Har svårt för det

NÄR...

Åt du senast: Vid 5 typ

Läste du en bok senast: Ett tag sen
Köpte du något senast: Idag tuggumi:D
Svor du senast: IDAG
Sjöng du senast: Idag hahah
Klagade du senast: Idag på att det var varmt :O!
Är det sommar: Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


VEM...

Saknar du: finns flera
Vill du döda: den
Rörde dig sist: pappa
Vill du slå: han just nu
Vill du kittla: inte på humör nu
Vill du prata med: Någon som fattar
Någon speciell: ...
Skrek du på sist: Bus
Vill du vara som: Henne
Vill du bli galet full med: hahah venne
Gjorde dig riktigt glad senast: Vet inte
Fick du sms ifrån senast: Söta lilla Emma:D <333
Ringde dig senast: Andre

HAR DU...

Några piercings: Öron,naveln,ögonbrynet

Förföljelsemani: va?
Någon annan psykisk sjukdom: Jag vet inte :P
Skadat någon: Jupps
Färgat håret: Jupps ofta
Brutit några ben: Nope, inte vad jag vet^^
Tvångstankar: m!
Några tatueringar: NE :( men snart :D
Egen dator: A:D
Bra självförtroende: ne
Komplex: ?
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Varit kär: many times
Blivit kär i någon på nätet: NJa
Stulit någonting: nej
Lämnat landet: jaaa
Rymt hemifrån: vet inte
Tuttat eld på nåt: nej:P
Gjort något olagligt: Va är det?


/ Sandra


FRÅGESTUND!

HEEJ! vaknade för en timma sen så sjukt varmt i rummet gick inte att ligga kvar där inne , men älsklingen verkar kunna. Så nu i en timme har jag hängt lite tvätt och plockat undan det "värsta" som pappi bad mig göra, så nu ser det helt okej ut. Har bara rummet kvar som ser ut som ett bombnedslag, jag vet inte vad som hänt förut var jag jätte duktig på att hålla fint i mitt rum? jag måste börja sköta mig igen!
Idag ska jag först vara med min älskling ett tag för imorgon åker han till Båsta en vecka med sin kompis och på torsdag morgon åker jag till Dannmark med familjen så vi ses inte på en vecka. Men det är skönt att vi är borta samtidigt så det inte blir mer än en vecka liksom. Sen mer så ska jag åka hem till mamma för att spendera dagen med min syster, vi har tappat kontakten grymt mycket och det suger verkligen för hon är allt för mig. MEn vi lär nog prata en hel del så det blir skönt, kan ju tyvärr inte åka och bada eftersom jag är hund vakt åt bus.
Nej nu ska jag kolla lite mer på datorn och sen äta lite frukost, ha det gött på er ,
jag ville också säga att idag blir det frågestund så har ni några frågor så är det bara att ställa dom! /sandra
Min älskling (BUS)

GÅLÖ!

heeej sandra här! idag vart det att stiga upp tidigt för att åka till Gålöklipporna med P,J&Ä, det var jätte mysigt och skönt i vattnet. Sen mer idag har jag bara jobbat med pappa och ätit pizza och snart kommer min älskling:D <3 Skriver kankse mer sen pusssssssssssssssssssss

fuck

jag vet inte vad de är med mig, mitt humör har varit bra jätte länge, och idag är de skit ! jag och fredrik har haft de jätte bra jätte länge, men idag känns allt piss, vet inte om de är för att vi är med varandra hela tiden och de blir för intensivt, och snart ska vi till öland i typ en vecka och då vill jag inte känna såhär.. jag vet inte men känner mig äcklig, värdelös, oälskad, dum.. jag vet inte.. förlåt fredrik, du vet att jag älskar dig vill inte att de ska gå ut över dig, för du är bäst för mig, och du vet att jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är mitt allt !
mamma är också borta och de gör inte saken bättre, vill att hon ska komma hem och prata med mig, krama mig, hålla om mig när jag gråter och pilla i mitt hår och säga att allt kommer bli bra tills jag somnar ! men nej hon är i Danmark, mamma, jag saknar dig !
döda mig eller nått

/ jen


SKÖNT mED BAD!

hej :) har inte riktigt haft tid att skriva var ju som sagt i Flen.. Sen direkt när jag kom hem igår åkte jag hem till mamma och väntade på min älskling. Sen bestog inte kvällen av så myvket mera jag och Andre var ute och gick bara en halv timme igår och jag har träningsvärk idag? PINSAM! men har ju tyvärr inte kunnat träna.
Idag åkte jag och älskling med storesyster och hennes kille och badade och hehe jag bada fast jag egentligen inte får:D? , men men nu sitter jag hem! nej nu blir det inte mer idag, imorgon ska jag iväg och jobba så blir mer imorgon kväll pussisar Sandra

jenn

jag vet inte vad jag ska ha för rubrik, känner mig inte på humör idag, är ledsen, trött, usch nej känner mig så äcklig och oölskad just nu så de finns inte. vet inte varför jag känner så men de är vell mycket för att jag aldrig får tag i ett jobb och får leva på alla andra, då känner man sig väldigt värdelös "/ men men idag vet jag inte vad jag ska göra, hoppas på att få träffa lotta min älskling, hon kan göra mig glad, även fast jag står i spöregnet !

( igår kväll, när jag skulle sova )

 

/jen

Nicksta!

Hej! idag blev det upp tidigt och åka till läkeren och det gick bra skööönt, men har fortfaranmde ont:'(? . Efter det spenderades dagen med lite folk på Nicksta och *Emma följde med:D Wiiiiie! Vet inte vad jag riktigt mer ska skriva det var jätte mysigt men det värsta var när jag satt vid hopptornet, gud vilka jävla FJORTISAR som satt där. Jag fattar inte hur man ens vill vara sån? någon som har ett vettigt svar? fan blir arg!
Men men nu blir det tv och popcorn för mig och älsklingen efter ett varmt bad puss och kram <3 PS. kommer förmodligen inte skriva i morgon för då åker jag och pappa till Flen för att jobba/sandra

KLÄDER!

Bilder på kläder jag köpt/fått:
Köpt idag , carlings 199:-
Köpt idag, Lindex vet inte priset exakt men båda under 200:- st
Fått av storasyster för någon vecka sen , Gina 249:-
Fått av pappa och jessica , Lager 157 , vet inte priset ^^
Det var lite klädbilder hej svejs /`sandra

STOCKHOLM STAD!

Heeej sötisar :D! Idag blev dagen kanon trotts allt klagande från mig (A)  vaknade i natt av en riktigt god sömn haha idag vaknade faktiskt  Andre innan mig vilket är otroligt ovanligt men men. vi låg väl kvar och myste och pratade lite i sängen innan vi gick ner och åt frukost i ett kämpande om att få bort magvärken. Sen fixade vi oss och gick till bussen och sedan vidare till tåget där vi mötte Anton.
Anledningen till att vi åkte till stan var att jag skulle hitta en bikini men jag är ganska svår med kläder så det tog sin lilla tid.. men tillslut av alla ställen så hittade jag en överdel på Lindex? haha liksom av alla affärer. Köpte även en vit bh och en tjock tröja(korten kommer sen) Det blev lite handlande för Andre och Anton också. Till lunch blev det donken lika gott som alltid, vi gjorde inta så mycket mer utom att jag gick runt och klagade på mina skavsår och att jag hade ont i fötterna. På tåget hem somnade jag mot min älsklings axel jätte skönt, men sedan åkte jag och Andre till mig och har ätit lite god middag och bara kollat tv. Nu sitter jag här själv framför datorn och gör ingenting ska nog städa mitt rum lite nu efter jordgubbarna och grädden hehe puss på er Sandra <3 (bilder på det jag köpt kommer sen

saker om mig

det ni inte visste om mig

Mina 2 framtänder är plast - slog ut dom på fritids när jag lekte blindbock

Bor bara hos min mamma - min pappas förra tjej gjorde så jag flyttade ifrån honom, har aldrig flyttat dit igen

Min lillasyster är längre än mig - de har hon varit i flera år nu, folk tror att jag är lillasystern

Har alltid nagellack på tårna
- klarar inte av att ha dom " nakna " de är så fult

Klarar inte av fötter - speciellt inte KILLFÖTTER

Jag är bisexuell - ni får tycka vad ni vill

Jag tänder toalettlampan först - annars kommer min dag bli förstörd

Jag har aldrig träffat min morfar - R.I.P du fyllde år igår, grattis !

/ jen

4 o´clock in the morning

nej, men känner mig riktigt seg i huvudet, vet inte varför och de är ingen sol ute, hmm blir bara ledsen då :(
har varit på landet i helgen, de har hänt lite saker. finns en person jag är riktigt arg och irriterad på, tråkigt att de ska behöva vara så.. men mnen känner inte för att skriva, skriver mer sen

/jen

Måndag!

hellue! nu har det inte blivit mycket skriva på typ två dagar tror jag det är, idag är det allafall måndag ooch vet inte riktigt vad som händer. Just nu sitter jag i soffan och har precis kollat på Götakanal två på tvn, min älskling ligger och sover fortfarande. Klockan är dock bara 12 minuter över 9 men jag kunde inte sova på grund av magont,som fortfarande sitter i :( . Men men Andre ska till en kompis och gymma idag så jag kommer inte kunna vara med han fören ikväll så vi får väl se vad jag hittar på, kanske träffar en kompis. Det är så surt just nu när jag inte får bada för det är liksom det man vill göra nu på sommaren så får man inte? fan för det asså. Men inom en månad ska det vara över så får försöka hålla huvudet uppe.
Men en sak är allafall grymt kul och det är att resan till spanien är beställd :D ska bli så grymt mysigt! nej nu sk ajag hänga upp tvätten så pappa blir glad och sen måla naglarna puss på er:D
/s

Mysigt!

Hej! eftersom mitt hjärta kom hem igår så har jag inte skrivit något tyvärr.. Men igår vart det bio med kompisar jätte mysigt. Vi såg kommissarie späck, den var helt okej men det är en film verkligen för folk med sjuk humor. efter bion vart det raka vägen hem till andre där vi spenderade natten.
Idag har vi varit på årsta med ganska många olika små människor, jag kunde ju inte bada då tyvärr men fick bättra på brännan bäst jag kunde, där uppe ensam på straden. Vi kom till stranden ganska sent så vid fem tog vi bussen till pappa för att äta middag. Mysigt Mysigt, imorgon så blir de årsta igen först åker vi dit med min familj sen senare kommer kompisar då vi ska umgås med dom, blir mysigt.
Nej nu blir det sov dags ska upp i tid imorgon eftersom pappa är en morgon människa blir det ingen sov morgon , vet bara inte hur jag ska få upp Andre imorgon det är verkligen inte lätt:P Men sov gott nu pusssisar sandra <3

jag saknar dig !

jag vill bara säga att jag saknar dig min bästavän ! du är en person som jag blir glad av, din personlighet, ditt skratt ditt underbara du ! jag älskar dig mer än vad jag kan förklara. men ändå får de inte att förklara. du är som vattnet på sommaren när de glittrar från solen, du är som blixten i ett åskväder, så unik och vacker, du är som när man går på toa de första man gör på morgonen när man är kissnödig, så skön och underbar. jag vet att de är lite konstiga förklaringar älskling, men du måste förstår hur mycket du betydär för mig !



det bästa som hänt mig !
/jen

ÄNTLIGEN ÄR HAN HEMMA!

Nu kommer snart min älskling hiiit :D men har fortfarande ont :'( ! Men endå puss:D Sandra <3

ville inte vakna

drömde en sån härlig dröm inatt, om en som jag är lite hemligt kär i, hmm, jaa vem kan de va, de kommer jag inte säga nu, men jag ville bara inte vakna upp ! har trånat lite efter personen ett tag och när jag äntligen drömmer om han/hon så vaknar jag, men men

Idag ska jag klippa mig, äntligen :D hoppas de inte blir jätte kort bara igen, blir bara topparna !!



/ jen

RSS 2.0