när ? var ? hur ?

jag vet inte, men har varit så nere och börjat må illa igen "/ jag borde inte må dåligt av vissa anledningar men de gör jag ändå.. vet inte vad jag ska äga eller göra, de ända jag vill är att inte hamna i de där hålet igen, för då kommer jag gräva ner mig ordentligt och jag vill inte att personer runt omkring mig ska behöva hjälpa mig upp ännu en gång. Men de är så många saker som spelar in, de störta är vell att jag aldrig får ett jobb, även fast jag försöker och försöker, och sen tror fol att jag bara sitter på arselt hela dagarna och inte gör ett skit ! sen vil jag ha mitt körkort, men de ska jag ta snart också, innan vintern ska jag ha de i min hand ! sen vill jag träffa någon, någon som är bra för mig, någon som ser mig för den jag är, för jag är en speciell person och säger vad jag tycker och tänker och de skrämmer ofta folk, men jag tänker inte ändra mig för att personer inte tycker om de jag säger eller gör. saknar min bästavän, hon är i falun och jag har inte träffat henne på 3 veckor snart ! fan lotta kom hem och gör mig glad igen !!

/ jen


SLUTAR 16.40!

GODMORGON VÄRLDEN! sitter här hemma hos älsklingen och är aldeless ensam hemma:O? hehe , ska snart gå ner och äta frukost och sedan ska jag sminka mig. 09.28 måste jag ta bussen här ifrån och ja idag har vi skolfoto! Vill egentligen inte vara med men mamma vill ha nya kort på mig så har väl inget val då. Mer idag ska jag inte göra mycket slutar klockan fem och sedan ska jag till gymmet med pappa och sen vidare till träningen. Kommer bli en jobbig kväll, nej gud va min mage kurrar hörs ikväll om jag orkar annars i morgon ha en bra dag puss sandra <3

BRA LÅT!

Den här låten gör mig glad.. Ni ska bara se hur jag rör mig här i min data stol framför datorn! 

http://www.youtube.com/watch?v=c_LilJeCYj0

kanske kan få upp humöret på er med:D!

/sandra

DISTURBIA!

hhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeej! sitter just nu hemma hos mamma och ät på glatt humör idag vet inte varför men skönt allafall. Innan jag kom hit så var jag hemma hos min sötkorv och kolla på den läskigaste filmen jag sätt : DISTURBIA! inget att rekommendera för läskig. Ikväll ska jag sova hos älsklingen men han är just nu på träning så tog mig en tripp hem till mamma, så mysigt.

JAG VILL TATUERA MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ bajs sandra

VINST OCH FÖRLUST!

Hej, igår spelade vi matcher och vann första vet inte med vad men förlorade andra med 4-2 jag gjorde båda målen. Vi har match idag med får se om vi vinner. aja har ingen lust att skriva hejdå /s

MIN KVÄLLG & KOMMENTARER!

heej! sitter i soffan och bara sitter här framför datorn just nu, ska väl hjälpa Jessica laga maten som ska typ vara klar till sju när pappa kommer hem. Ikväll blir det bara att ta det lugnt eftersom jag ska upp tidigt. Tycker det är tråkigt att det inte är någon som kommenterar , för genom att någon kommenterar så får man träffa på nya bloggar ju. Kom igen nu och börja kommentera!!!
/sandra

MIN HELG!

HEJSAN! nu är det så att jag sitter hemma och väntar på mitt lilla hjärtegull var på dåligt humör men hoppas han kommer och piggar upp mig. Imorgon blir det upp tidigt eftersom jag spelar dam-dm i helgen och har första matchen i löthallen i sundbyberg klockan 10.00 mot Duvbo Div 2, andra matchen blir av klockan 17.00 i samma hall mot Råsunda Div 1 och sista är på söndagen i samma hall klockan 12.00 mot Töjnan Div 3. Ska bli en rolig helg hoppas man får spela mycket. Ikväll ska jag bara ta det lugnt som sagt kommer min älskling hit snart men han åker vid fem och kommer senare tillbaka ikväll eftersom han har träning.
nej nus ka jag ta mig en muffins som min syster baka igår puss på er:)
haha mina ögon ser ut som ett cp:D:D:D men dte bjuder jag på:)

FREDAG:)!

hej:)! Är på bättre humör idag var bara så sur igår efter att vi fått gått i fan två-tre timmar. Men allafall så gick träningen jätte bra faktiskt kunde åtminstonde springa igår. Idag är det äntligen fredag och första skolveckan tar slut,efter skolan ska jag vara med min älskling har knappt varit med han på två dar känns jätte konstigt. Men så hoppas det blir en bra dag allafall kommer säkert mer senare puss och kram sandra
:)

HATAR SKOGEN!

Jag ska aldrig mer gå på skogspromenad! har fucking gått i typ 3 timmar idag och ska aldrig göra< omd et fanb va arg jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!/s

proud

jag sitter här och " cheaters " är på tvn, allvarligt, hahaha ! sjukt tv program. Har pratat med Lotta också, allt är löst mellan oss nu, och jag tror på dig gumman, du kommer klara de !

idag ska jag lämna lite cvn i handen, och åka till pappa och sova, har juu bestämt att jag ska bo där varje onsdag och torsdag nu, får så hur de funkar. men men värt att ge de ett försök :) på¨fredag sover therese här, mysigt de ska bli :)

/ jen


:)?!

heeeeeeeeeeeeeej! Ber om ursäkt att det inte blev något inlägg igår vet inte varför riktigt faktiskt. Efter skolan var jag med älsklingen och vi bakade blåbärspaj och sedan sov en stund i soffan. Jag lagade middag till hela fmailjen och vi drog sen på träningen. Träningen vart helt misslyckad vet inte varför men kunde bara inte få fart på benen. Sen hem och kolla lite tv och städade lite i rummet och sedan blev det natti natti för oss.
Idag har jag varit i skolan och sen varit hemma hos mamma och tagit det lugnt och ätit et god middag, jätte gott syster lagade maten. Vid ungefär nio kommer jens och Älsklingen med bilen och hämtar mig så ska jag hem till honom och sova, ska bli mysigt. Imorgon så är det ut i skogen med klassen haha jag och Emma ska laga mat xD kommer gå grymt! nej nu måste jag packa makaroner puss och kram skum banan ;D

Sandra

måste

måste bara säga att Megan Fox och Kate Moennig är dom 2 vackraste tjejerna ever !



Just look at them !

/ jen

jag vet !

jag vet att jag inte skriver mycket och att de nästan bara är sandra, bra syster ! men jag vet inte, vill mäst skriva när jag vill och ja har inte velat skriva :( men men. har kört nästan halva lägenheten till sopptippen idag, äntligen fått bort massa skit ! en säng, en 3-sits soffa och en 2-sits soffa, en stor jävla bokhylla, en tvättmaskin, 2 stora högtalare, ränsade även en garderob igår, så de blev en ikea kasse med kläder och skor till myrorna :) STOLT är jag över mig, mamma och Fredrik :)

/ jen

ANDRA SKOLDAGEN!

Godmorgon! Idag är det andra skoldagen och det ska faktiskt bli kul att gå till skolan knäppt va? hehe men allafall
min klädsel idag blev : vita jeans och en grå tröja medd typ glitter på hahaha ni får kort sen nu måste jag dra till bussen puss och hej <3
/sandra

LÄGGDAGS;)!

Nu blir det snart sova för mig ligger i sängen med datan i knät var bara tvungen att lägga in en liten rad. Känns jätte konstigt att inte ha min älskling här brevid mig i sängen, men han kommer ju imorgon som tur är och gör mig sällskap. Jag kan typ inte sova utan han, sover jätte dåligt när han inte är brevid men måste lära mig att kunna sova ensam också. Imorgon börjar jag tio vilket jag kommer göra varje dag framöver så skönt,blir nog något inlägg imorgon också innan jag drar till skolan puss och pannkaka:)
Sandra
kvällsvacker!

FÖRSTA DAGEN!

HEJ! idag var det ju första skoldagen och det var faktiskt riktigt okej, fick en rolig klass faktiskt. Vi fick lite papper och saker ,köra namnlekar, och sen spela brändboll, det var kul. Nog om det!
Jag har ju glömt att säga att igår så fick jag ett ryck och färgade håret brunt? känns jätte konstigt eftersom jag varit blond i fyra år nu. Men ibland måste man göra lite konstiga saker så brunt vart det hahah..
Mer jag gjort idag är väl att vara med älsklingen sen varit nere på träningen har haft grym huvudvärk så var inte med men var nere och shit va sjukt med mygg det var. Var kom alla dom ifrån liksom?
Jaja ska ta mig en kopp te nu puss och kram sandra
Vad tycks?

SKOLSTART!

heeej! förra inlägget jag skrev verkan har försvunnit fattar inte hur? jaja men så blir det ibland då. Idag är det första skoldagen är lite spännande såklart ska ju börja om ettan och gå barn och fritid. Hoppas jag och Emma sötnos går samma klass heheheh! nej men det ska bli roligt hoppas klassen och lärarna är bra. Igår var jag på bio med syster,bror,andre och jack , vi såg VAMPYRER SUGER och den var verkligen inte bra(eller så är det jag som har dålig humor). Men ah jag tyckte inte den var bra men det tyckte dom andra jag somnade till och med på slutet hehe..
Nej nu ska jag kolla tv och vänta på att vi ska åka jag ska möte Emma i vh sen hem ett tag eftersom jag börjar elva:)
Pusss sandra

DJ DM

heej , idqag var det djdm och gick faktiskt riktigt bra vann mot täby fc med 5-0 och mot högdalen med 5-3 så det var ju härligt. ikväll händer väl ingenting skulle gått på bio men det blir ju inte så .. inte på blogg humör får se om det blir bättre senre tjaa /s

Fredagsmys hos älskling!

Hej! nu är utbildningen äntligen klar. kom hem till älsklingen för en stund sedan och här stannar jag ikväll dom ska ha gäster och lite så. Blir säkert alltid lika god mat som vanligt. Ha en bra kväll pusssar /kan komma mer senare <3 sandra

?

Nu orkar jag inte mer !
Trött på det här..
/sandra

Älskar dig!

Är verkligen glad att jag fått inse vad riktigt kärlek, och du är anledningen till det ! Du är verkligen allt för mig snälla lämna mig aldrig. Vi passar ihop det bara är så, 14 månader har gått nu och det ska bli många fler.
Våran låt: http://www.youtube.com/watch?v=3EXXONv9Hr4
/ sandra

LÅT!

kan inte sluta lyssna den är så fin !!!
http://www.youtube.com/watch?v=MAYT806BDN0
får mig på lite djpare tankar , vad får det er att tänka på?
/ kram sandra

JAG SKÄMS!

heej.. eller vågar man ens säga det skäms verkligen över uppdateringen, men nu ska det verkligen bättras! I måndags började jag med min jobbkurs, har varit ganska tråkigt eftersom det är mycket teori så vi har skrivit mycket. Idag var vi hela eftermiddagen i vattnet och fick lära oss dom fyra sim sätten och grunderna till det. Jag tyckte det var iskallt i vattnet så det var mest besvärligt, "så possitiv jag är" hehe. Men ska bli roligt när kursen är klar och få börja jobba.
Nej nu bort från det tråkiga min vecka kommer typ se ut såhär
Torsdag: kurs sen, sen träning.
Fredag: kurs, vara med Andre tror jag
lördag: inget planerat?
Söndag dj dm
Ja men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra skulle varit med andre men han är med en kompis istället.. men men får väl bara vara hemma kommer mer sen puss hej!
/s

Ung

hej, har inte skrivit på några dagar för jag inte orkat men tänkte skriva lite nu allafall. Igår hade jag min första fysträning och jag typ dog haha nej men det känns i benen idag allafall, vilket är bra. Idag blir det att dra in till ung och kolla lite med lollo och älsklingen sen vet jag inte vad som händer sova tidigt eftersom jag har träningläger lör-söndag. Men ska väl börja fixa mig lite puss ocgh kramar sandra
Jag i Spanien :D

nytt i garderoben

jag klickade hem lite saker från HM här om veckan, och nu har lite kommit i varje fall, väldigt mycket svart och randigt såg jag nu :P

stl, 36 stl, 37 stl, 34 stl, 34 stl, one sizestl, 36 stl, one size stl, S stl, 34

/ Jen

Hemgång ikväll!

ola! Är fortfarande i Spanien med strålande sol hur skönt som helst fattar inte varför jag sitter inne? men det är så grymt varmt ute lite jobbigt. I kväll vid sju tiden blir det hem gång, kommer hem i natt någon gång sover kvar hos älsklingen i natt sen kommer pappa och hämtar mig i morgon. Ska bli skönt och komma hem men endå inte har inte träffat familjen på ett bra tag så det blir mysigt men tråkigt att åka ifrån värmen.
Mer denna vecka blir det att träna torsdag och sen träningsläger i helgen sen nästa vecka börjar jobb utbildningen så ja det är väl det jag har kvar på mitt lov, nej nu måste jag ut och pressa lite sista timmarna puss och kram Sandra
P.S kul att du börjat skriva lite sis <3

jen

har inte skrivit på ett tag ( igen ) men nu en lista,

Någon som:
Förstår dig: Lotta, mamma
Du saknar: Lillasyster, som är i spanien
Du hatar: Jaa, no names

Vem:
Kramade dig senast: Fredrik,
Pussade dig senast: Lotta,
Ringde dig senast: Pappa
Ringde du senast: Lotta,
Var hemma hos dig senast: Fredrik,
Var du hemma hos senast: Lotta,

Har du:
Ätit något idag: Jaa,
Pratat med någon idag: Nej :O joo !
Gråtit idag: Nej,
Skrattat idag: Jaa :D

Jag:
Vill ha: Pengar, jobb, och dig
Är rädd för: Mörker, ensamhet
Svär ofta: Jaa,
Sjunger i duschen: Kan hända,
Är du en morgon person: Nej, inte längre..
Skulle du kunna ha pyjamas på dig i skolan: Nej, inte längre.. :P
Är kär i kärleken: Tror de blir så, 
Skrattar åt mina egna skämt: Jaa, ingen annan gör ju de
Vill ha barn: JAA !
Skulle göra plastikopertaion om det var ofarligt och gratis: Absolut ! ska göras i varje fall

Har du:
Glasögon/linser: Nej, vill ha glasögon, grymt fint !
Jobb: Jaa, snart :)
Färgat håret: Hmm, ett antal gånger
Bra självförtroende: Jaa, faktiskt
Varit kär: Jaa,
Gjort något olagligt: Jaa,
Brutit ett ben: Nej
Gjort något jag lovat mig själv att inte göra: Jaa..
Smugit ut utan lov: Jaa,
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Jaa,
En hemlighet som ingen vet: Japp,
Sovit en hel dag: När jag varit bakis,
Somnat gråtande: Japp,

Brukar du:
Titta dig själv i spegeln: Always !
Ha ångest: Ibland,
Drömma mardrömmar: Njae, de händer
Klä dig i svart: Jaa,
Lita på folk: Finns få jag kan lita på

Sista person som..:
Sov i din säng: Fredrik
Fick dig att gråta: Fredrik,
Skrek på dig: Lotta :P
Du fick sms från: Min bästevän lotta !

 



/ jen

SPANIEN!

Hejsan svejsan Sverige! haha eller borde man säga folket kanske?
Jag är just nu på semester med min älskling och hans familj i Spanien och vi har otroligt fint väder, idag måste det minst vara 30 grader ute och strålande sol. Vet att ni säkert blir jätte avudsjuka nu, eller vad är det för väder där hemma i stockholm?
Ska berätta lite om vad vi gjort inte fatt det är så mycket att säga men lite finns det allt, vi har badat varje dag etersom det varit kanon väder, vi har varit och hälsat på Andres morföräldrar på sjukhusaet, vi har varit på resturang och ja lite mer smått och gott..
Jag börjar nu att längta hem lite eftersom jag inte träffat pappa på snart två veckor och mamma och syster på typ 3 veckor så det är lite jobbigt såklart men det ska nog gå bra tills jag kommer hem. Men nu är det lunch som gäller och det blir pizza mmmmmm:)
Puss på er va inte för avudsjuka ;)
/sandra

today

jag vet att jag varit jätte dålig på att skriva, men men de är smällar man få ta när de händer mycket i ens liv. idag va jag hos doktorn igen med mitt knä för de bara fortsätter att svullna upp hela tiden, och jag har så ont i vissa lägen. men jag ska i varje fall få göra en magnetröntgen, får se vad de visar, i värsta fall blir de in med nål i ryggen och bedöva och då ska dom i i knät och gräva, hatar sprutor !!! men men. mamma jobbar idag får se vad jag hittar på :)

/jen


RSS 2.0