Äntligen! /s

hej onsdag! det är redan onsdag och jag har inte hunnit uppdatera någonting det suger... Men men igår tränade jag med min förkylning och hosta så har legat och hostat hela natten, det sög men endå. Efter skolan mötte jag Jennifer vid tåget och påvägen dit såg jag en person jag bara ville smälla på käften , men han e inte ens värd det! Haha , sen drog vi till handen en stund och vidare mot vh. Tog bussen till mammas jobb och hämtade nycklar så vi kom in, Vi mötte orre och var med han ens tund och bara snacka skit. Sen nu har Jennifer precis åkt till sim faster för att äta middag och jag sitter och väntar på att Sion ska höra av sig. Tror att kvällen bewstår av brännboll med härligt folk och mycket skratt.
Mår så grymt bra förtillfället fattar inte vad som hänt men jag mår bara glad och är glad det är super. Nej nu måste jag ta en macka sen dra tror jag pussisar :)

Love /s

hej igen! Det vart att baar ligga hemma idag , det var faktiskt väldigt skönt eftersom jag knappt varit hemma på hela lovet. Det här lovet har faktiskt varit det bästa på länge har umgåtts med otroligt fina människor och haft as kul liksom. Lina var hemma hela lovet och det har varit så underbart här vi har umgåtts typ hela lovet och bara tagit allt som det kommit. Har verkligen saknat dom stunderna med Lina för hon är en av få jag verkligen mår bra av att ha i min närhet och någon jag verkligen kan slappna av med. Men nu idag på morgonen åkte hon bort igen till Norrköping, vilket suger at hårt för jag vill bara ha henne här hela tiden.
Imorgon är sista lov dagen och den spenderas genom att :
-ta hand om lillebror
-sksriva klart simskolepapprerna
- träffa Simon
Ja det kommer nog bli en bra sista dag hoppas jag och hoppas det är bra väder på förmiddagen också så man kanske kan få sig lite färg. Nej nu börjar jag få ont i huvudet också usch, tror jag behöver ta mig lite hostmedicin och sen sussa, så får det bli natti!
Småpojkarna sover redan :O

Trååååk!/s

Helloe! sitter här och är lite små sur för ska fylla i massa närvarokort och sånt till simskolan men jag fattar ju inte :( Jävla skit saker! haha men men ikväll har jag typ inte gjort någonting, får se om simon kommer hit eller om det blir att bara sova. Nej men nu måste jag fortsätta med de där papprerna suuug!
Snyggaste bilden på mig!

skönt /s

hej hej ! Gud va kvällen igår vart en kväll med mycket upplevelser, inte för mig men nog för vissa i min omgivning. Det var allafall jätte mysigt och koma ut till landet och bara känna lugnet och träffa alla människor. Vi åt gott, bastade och spelade kort kunde nog inte bli bättre med mycket glada skratt. Jag måste verkligen försöka komma ut dit oftare! Sen idag sov jag till typ halv ett jätte skönt, enda nackdelen var väl att jag hostade en del vilket suger för det är så grymt irriterande. Sen åt jag frukost och la mig sedan i solen och tog det lugnt, jobbar på brännan men det går inte så bra, haha. Sen efter luchen åkte vi hem och nu sitter jag hemma och väntar på middagen som blir lax och potatis sjukt gott. Efter maten vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vill hitta på någo kul eftersom imorgon är sista lov dagen. Men men vi får se vad som händer.. Nu ska jag allafall snart få lite mat i magen pussi puss ;)
Älskar min misse <3

Landet /s

hej hej ! igår vart en jätte mysig kväll med mysigt folk, tack för den kvällen. Idag åkte jag ut till landet sovit en stund i solen och haft det skönt och snart blir det en bastu. Önska bara man hade någon att krama på någon här ute hade varit ännu mysigare. Nej nu ska jag basta pussisar <3

från linas hem /S

helloe! sitter hemma hos lina medans hos tar en liten dusch. Idag kanske jag ska träffa Frej ska bli myspys men får se om han vill träffa mig eftersom jag har lite ont i halsen och är galet hes. Men vi får se det är allafall jätte fint väder ute :). puss på er!

Storebror<3/s

Måste bara säga att du är helt jävla underbar bror skulle inte klara mig en dag utan dig, du har gjort mitt liv bättre och hjälpt mig när jag verkligen mått skit tack ! <3
stanna alltid kvar <3

fin fint!/S

godmorgon :)! idag är jag lika glad som alltid men med än väldigt hes röst, vet inte var den tagit vägen den försvann igår.  Ja precis igår vart en hel perfekt kväll nästan vi va vid öran och hade jätte mysigt med lite dricka eld och mys, sen efter ett tag var det bara att ta en promenad till vh. Jag , lina och bror måste haft roligast på hela vägen haha gud va fint det lät när vi sjöng. Sen när vi kom till vh visste vi inte vad vi skulle göra men hamnade på en fest hos brors kompisar och även det blev lyckat. Vid kanske halv tre knatade jag och Lina hem till mamma och sov gott som små barn. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan får vi se vad dagen bjuder på ;)! pusssss

ÖRAN tonight!/s

hallojsan! ligger hemma hos lollo i hennes säng med jordens skönaste kudde , tror jag ska sno med den hem. Tror ni hon blir glad då? :)! nej men vi har nyss käkat lite lunch köttbullar och makaroner och ska nu börja fixa oss till ikväll. Blir att dra till öran med lite underbart folk och grilla och bara mysa galet nice! Ska bli skönt och baar kunna chilla en hel kväll med människor man tycker om. Nej nu måste jag börja sminka mig pussisar !


Eminem<3 /s

Måste bara säga att Eminem äger alla jävla rappare som finns han är så jävla bra !

Yäääs/s

hej hej ! asso shit va dåligt jag bliv it på att uppdatera men ska verkligen försöka ändra mig nu. Igår blrv det en tripp till handen i det fina vädret med syster och lina jätte mys. Jag köpte en top och en mascara och en ring. Vart jätte nöjd. Efter det så städade jag mitt rum och sen kom lollo hit och vi lagade mat som tog hundra år, mrn blrv tillslut klar. Efter det åkte vi till fodas pappa en stund för han skulle prata lite sen till gården och vidare till parken för att spela kubb. Det började bra och vi hade kul, sen kom jordens äckligaste människa dit och förstörde allt. Efter kubben hade pågått ett tag blev det film myspys. Nu ligger jag och lollo i soffan efter en djup sömn och kollar på tv, nej nnu blir det nog frukost :D puss!
min nya !
älska färgen :)

Jennifer

Jag vte inte riktigt vad jag vill säga. men saker är inte som dom brukar vara, jag har alltid varit den där glada tjejn med full av liv, och vill alltid hitta på saker. har på mig färgglada kläder, gillar att fixa håret, exprimentera med smink. men just nu är alla mina kläder svarta och gråa, inget smink på ansiktet, håret, de plattar jag, men ingenting mera. låtarna som går in i mina öron är bara depp musik, inte ens musiken får mig på bra humör längre. jag är bara hemma, vill helst bara ligga under täcket och bara kolla på film och dricka cola. men jag vet att de inte är jag. de spleade ingen roll förut om jag va med någon eller inte, kunde gå ut på en promenad själv, med musik i öronen, gå och köpa en glass och bara njuta i solne. nur ågr jag ut på balkongen och ser att de är fint väder, stänger dörren och går in och lägger mig i sängen igen. jag vet inte vart jag tagit vägen, vet inte vart mitt skratt tagit vägen, ?

i staring at my reflection in the mirror, why i am doing this to myself ?

är de inte meningen att vårkänslorna ska komma nu och man ska spruddla av glädje ? jag bara gråter och gråter, kan börja gråta för minsta sak, om ina naglar blir dåliga är de som att en kran innuti mig sätts igång och de går inte att stänga av, vet inte vad de är, ?!
It´s okey not to be okey


/ jen


grym film!/s

godmorgon! Idag vaknade jag runt elva och kände mig fortfarande helt slut efter att ha somnat vid fyra. Men kunde inte somna upp så gick upp och åt lite frukost med mamma så myysigt. Efter det kollade jag på step up 3 och shit jag e verkligen kär i dom där filmerna dom är så grymt bra ni måste de den! Nej nu blir det att ta en dusch och sen träffa min underbara ängel :) pussisar !

sov söttt!! /s

hehe.. har inte kommit här ifrån än eftersom en väldigt söt pojke pratar med mig på fb men borde sova så jag verkligen får sovaut. Men nu började min mage kurra också så nu måste jag göra något åt det innan jag gosar ner mig i sängen puss igen :D och godnatt denna gång!

hej D:?/s

hej hej ! nu har jag verkligen varit dålig på att skriva senast var i fredags dag liksom! Men allafall jag mådde lite bättre in på fredags kvällen efter att ha varit och fixat mina naglag och åhh dom e så underbart fina nu ! tack elin! Sen blev festen av och ja kvällen gick hyfsad det är allafall en kväll man kommer komma ihåg hahah . Tack för alla fina presenter jag fick och tack för att ni gjorde min kväll till en av de bästa. Sen lördag blev det till att jobba lite sen åka iväg till guldfesten vi hade med dam laget, herr laget och fbc , en grym kväll där mer hade verkligen så roligt det måste göras om!
Sen idag söndag var jag på barkaby outlet med familjen hela förmiddagen och shoppade två par byxor as nöjd! Sen var jag med massa folk på öran otroligt mysigt och nu sitter jag här hemma hos mamma och börjar faktiskt känna hur tröttheten tar över mina ögon.
Så min helg har verlkigen varit toppen, och det bästa är att jag har en veckas lov framför mig som väntar as nice!
Nej nu ska jag nog sova pussisar ;)
Bilden väcker otroligt fina minnen , ta mig tillbaka nån?***(A)

hatar det här! /S

hello! ligger i soffan hemma hos pappa och försöker få i mig lite i magen men det är inte så lätt.. har varit dålig hela morgonen vilket suger eftersom det va min sista praktik dag och det var min dag i dag men det är ju inte så ovanligt att jag blir dålig då. Men men ska nu gå och duscha tror jag sen ta mig ner till dagiset och säga hejdå till alla barnen och så sen hemoch vänta på att bli hämtad av mamma då vi åker till farsta och ska fixa mina naglar jippie!!! nej nu måste jag duscha pussisar :D
skönt allafall att man har lite sällskap här i soffan när man inte mår så bra!

natti! /s

hej hej ! Nu sitter jag här och lyssnar på grymmaste låten och önskar att jag hade någon att pussa och krama på :O?!
Idag har varit en grym dag har blivit firad hemma hos mamma och fick jätte fina saker av släkten och av mamma , tex att jag ska få åka och fixa mina naglar imorgon och åhh ja det ska bli kul. Borde3 väl gå och sova snart eftersom jag ska upp halv sex för en öppning på dagis imorgon.. Men mamma snäll som hon är ställer upp och skjutsar mig så underbart snäll älskar dig mamma<3 nej nu måste jag hoppa i lopplådan längtar tills i morgon (A9 haha god natt <3

godmorgon! /s

Godmorgon :) ! sitter här och äter min frukost som består av ägg macka, yougurt(stavning?) och ett glas oboys. Klockan är kvart i nio och jag ska snart ta mig ner till dagiset där jag ska vara till sex ikväll och det suger faktiskt verkligen, men men inget att göra åt. Senare ikväll blir det firande hemma hos mamma ska bli spännande har ingenaning om vad jag kommer få asso! nej men nu måste jag äta upp fort och ksynda mig ner till dagiset kommer mer ikväll , pussisar !
love my new tattooo :D

trött flickaa!/s

god kväll! nu är det onsdag kväll och jag ligger här med ny gjord tatuering och är as glad. Vart super nöjd med resultatet även fast man fick ligga med smärta i nästan två timmar. Längtar verkligen tills på fredag då det smäller ska bli as kul! men shit mina ögon faller ihop :( puss god natt <3

mums!/s

hej hej! Nu ligger en trött tjej i sängen efter ett pass på gymmet och sen en träning men det är skönt när det är gjort och man ligger här nyduschad i sängen, det negativa är bara att man inte har någon att krypa ner brevid men men. Träningen gick bra och fick en jätte fin present a min bästa Carro<3 Så blev glad men har ont i magen. Nu ska jag väl snart sova, är ganska slut i kropp och huvud. Men nu blir det att titta lite på Patrik 1.5 , äta lite godis och sen sova sussisar :D !
bara för jag har det största och godaste påskägget! , tack carro <3333

/S

Asso vad är det för fel på människor? fattar inte att ens "vänner" tror att man är ett sånt svin och ska göra vissa saker? allvarligt sluta lek och va dig själv och hantera saker som en vuxen om du nu är så mogen?!

Glad tjej? /s

hej hej ! Idag är det tisdag och jag kom nyss hem från praoen , så sitter i soffan och väntar nu på att pappa kan komma hem så vi kan åka till gymmet och sen ska vi till innebandy träningen, för vi har prov träning och det kommer nya spelare idag fett kul. Igår blev det att jobba på kvällen på min migrän hade släppt och min underbara kolega EMMA RAHM hade gjort fruktsallad till micg tack gumman <3 sen åkte jag bara hem var ganska trött så ville sova men kunde inte men efter en godnatt saga av orre somnade jag sött( tack gubben ;) haha ) nej nu ska jag kolla bb och sen kommer nog pappa hej svejs <3
tack EMMA <3

Presenter /s

fick av pappa och jessica , super glad! <3
Också av pappa och jessica <3
Farfar och milvi, stort tack <3
Farmor och Lasse, stort tack <3
Farmor och lasse , tack <3
skoj sak av pappa och jessica ;)
jätte fina blommor av Mathias , tack :D <3
Sen så fick jag en tatuering av min syster som kommer tillverkas på onsdag klockan tre så kommer upp bild på den på onsdag :D tack älskade syster!
Tack för alla presenter vart jätte glad <3

usch! /s

Kul att någon lyckades förstöra min dag! ni är fan alla likadana äckliga falska människor!

11/4-11! bästa ! /s

hej hej ! Idag är det så att jag blir stor! den 11/4-11 , Idag fyller jag 18 år och blir stor flicka. Ligger tyvärr hemma i soffan och har haft migrän hela natten och är helt slut och mår lite illa. Men huvudsaken är ju att det inte kan bli sämre:D. Igår blev jag firad av släkten på pappas sida och fick massa fina presenter( kort kommer senare) blev otroligt nöjd och glad kunde inte bli finare presenter. Tack så jätte mycket ! men nu måste jag vila en stund har inte sovit ett piss i natt pussisar <3
på bilden ser ni en present jag fick av pappa och Jessica :D tack underbara <3

sov gott/ s

oj oj oj vad jag är trött mina ögon faller ihop! jag ligger och kollar på film och ska väl slå igen datan snart och ska sova , ska bli så underbart. Kommer nog stänga av mobilen för att slippa bli väckt behöver verkligen sova ut asso! Så sov gott på er alla pussisar <3

fredag! /s

Helloe! idag är det fredag och förtillfället är det fredag kväll igår torsdag åkte jag till gullmars och mötte upp Oscar och åkte med till hans träning och kolla. Efter det åkte vi hem till honom och bara myste och tog det lugnt och sen sov. Idag har jag bara varit på praoen och haft en mysig dag , är sorligt att jag måste lämna stället om en vecka vill stanna där! men men sen har jag varit och kollat innebandy och bara tagit det lugnt.
Morgondagens planer:
- äta frukost
-gymma
-jobba
- Oscar kommer hit och sover :D <333
nej nu är det bb pussisar :D
gud va mysigt det var att sova med en kisse i famnen efter praoen!

friday morning

nu sitter jag här med en kopp kaffe, har precis ätit frukost med mamma. får se vad jag ska göra idag, tror jag ska ta tag i mitt stökiga rum ! byta lite lakan, städa på golvet, damma och damsuga, om jag är riktigt duktig så kommer jag nog torka av golven också. sen ikväll hoppas jag att min älskling kommer hit, de skulle vara så mysigt ! i helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. på söndag blir de nog fika hos pappa för lillasyster som fyller 18 på måndag :D då ska hon få sin födelsedags present av mig också, tor hohn kommer bli riktigt jävla glad !!!!
/ jen

En trött onsdag!/s

hej hej , idag har varit en jävla seg dag faktiskt har varit trött sur och irriterad hela kvällen. Har precis kommit hem från jobbet och ligger ensam i min stora säng och undrar när någon ska komma och göra mig sällskap? Blir en seg kväll kommer väl somna as tidigt antar jag suger verkligen men men ... kan inte någon bara komma och rocka min säng :D?
me for today:

Trött flicka igen! /s

hey! Jag ligger för ovanlighetens skull i min säng och är trött. Har varit och gymmat och nu värker kroppen och jag har ångest inför träningsvärken man kommerha imorgon. Skulle sovit hos Oskar med han var tvungen att plugga så det sög verkligen hårt. Men men det blir väl bättre, nu ksa jag snart sova för mina ögon faller ihop :( natti!

Bilder från igår !/s

min söta kisse
Tarzan!<3
sis <3
Jag hahah

trött chey! /s

God dag ! nu är klockan en minut i fyra och jag är på ett halv bra humör. Dagen började väl helt okej var hyfsat pigg när jag tog mig upp och sedan tilldagiset. Åkte där ifrån vid halv tio mot skolan för att spela en match med skollaget i sm och vi förlorade så det var fett ovärt. Sen blev det tillbaka till dagiset och nu är jag hemma. Nu på efter middagen blir det nog att gymma och sedan åka till oskar min söta vän tror jag och sova över där om jag orkar. Får se vad jag är på för humör sen (A) Pussisar
haha bara för jag såg fett tjock ut på den bilden :P

nice! /s

Idag har jag varit grymt trött men dagen på dagiset gick bra endå med så underbara ungar går allt. Sen åkte jag till handen och träffade min syster och handlade smink och sen åkte vi hem till pappa typ och åt middag. Det var jätte god mat somd et oftast är här hemma och idag fick vi kycklingklubbor med ris och sås! grymt! Sen var jag typ med bror och så vidare. Nu ligger jag bara i sängen och borde sova hahaha :D
(bilder kommer)

guldfest!/s

nuuu är jag hemma haha vi har gått upp i div 1 bara för vi är as bra! så nästa säsong blir det tt-damjuniorer och tt-damer i div1 awwwsome!!!!!

Godmorgon världen /s

godmorgon, klockan är nu tio över sju och jessica har precis ringt och väckt mig och jag känner mig ganska pigg faktiskt. Ska snart ta mig upp och äta lite frukost då dte nog blir lite mackor och så, gott gott. JAg känner mig otroligt glad idag faktiskt och det är kul att man ska få gå till en prao som man verkligen tycker om, det tråkiga är bara att dagarna går så fort. Nej nu måste jag ta mig upp för tar ju en stund att välja kläder också haha  pussisar ha en bra dag :)
jag och min nalle :)

RSS 2.0